blog

8 důvodů, proč si půjčit auto v půjčovně

FND auto 13.04.2021

8 důvodů, proč si půjčit auto v půjčovně

Dali jsme dohromady důvody našich klientů, proč se na nás obrací s požadavkem na půjčení vozu. Zajímá vás víc?

Plánujete služební cestu a chcete od prvního pohledu působit reprezentativně? Půjčte si například Mercedes-Benz nebo BMW X1. Pokud je vaším snem dovolená bez starostí, při plánování zvažte zapůjčení vozu. V nabídce máme prostorné komfortní vozy za skvělé ceny.

Měníte byt za dům a sháníte vůz na stěhování? V tomto případě vám skvěle poslouží některá z našich dodávek. Nenechte se ošálit. Dodávky vám můžou skvěle posloužit i když jedete v partě třeba na čundr. Alespoň jednou za rok se stane, že musíte s autem do servisu. Ať už se vám zkrátka vůz porouchá nebo z důvodu pravidelné prohlídky. I v tuto chvíli vám mohou posloužit naše vozy.

Chcete si koupit nové auto, ale nevíte, jestli bude vyhovovat vašim potřebám? Jednoduše si auto půjčte, a pokud se vám zalíbí, můžete si ho rovnou koupit. Pro zajištění mobility může sloužit jako vhodná alternativa i autopůjčovna. Dostáváte komfort a plné služby v reálném čase, flexibilně a velmi operativně.

Máte k dispozici široký výběr vozidel a můžete si nadefinovat základní požadavky na výbavu a stav vozidla, například typ karoserie, motorizaci, pohonná paliva nebo převodovku. Nenesete žádnou odpovědnost za správu vozu. Veškerý management a řízení nákladů nese provozovatel autopůjčovny, tedy FND Auto.

Možnosti pronájmu vozů u FND Auto

Krátkodobý pronájem
Máme širokou nabídku vozů k výběru a ihned k dispozici. Naše vozidla jsou připravená ihned k provozu a ve výborném technickém stavu. Dbáme na jejich čistotu a zaručujeme vždy plnou nádrž, požadované pneumatiky a dodáváme je včetně dálniční známky, kompletního pojištění POV + HAV. Můžete u nás získat adekvátní slevu podle délky pronájmu.

Dlouhodobý pronájem
Rychlé vyřízení bez prověřování v registrech. Opět nabízíme vozidla  připravená ihned k provozu a ve výborném technickém stavu, čistá a s plnou nádrží, na požadovaných pneumatikách a vč. dálniční známky, pojištění POV + HAV.
Hlavní bonus: měsíční splátka zahrnuje kompletní servis, pneuservis, poplatky, dálniční známku, asistenci.

Váš náklad je pouze na nájemné a palivo. Můžete tak efektivně plánovat provoz a nepřekvapí vás neočekávané výdaje na opravy vozu.

Půjčte si vůz ještě dnes v naší autopůjčovně v Brně nebo Jihlavě.


AUTOPŮJČOVNA BRNO    AUTOPŮJČOVNA JIHLAVA

Autor: FND Auto

Nachytřete se

Nové články

benefits backgound
BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Všechny starosti s autem jdou za námi.


Vy si užívejte!

RYCHLOST

RYCHLOST

Potřebujete auto rychle? Na týden nebo na rok?


Můžete ho mít už zítra!

SPOLEHLIVOST

SPOLEHLIVOST

Při poruše se na nás můžete spolehnout.


Náhradní auto i servis.

TRANSPARENTNOST

TRANSPARENTNOST

Přehledné smlouvy s jasně definovanými parametry.


Nic neskrýváme.

VOLNOST

VOLNOST

Auto si půjčíte a vrátíte tam, kde potřebujete.


Jsme v sedmi městech.