blog

Jeli jsme na plné otáčky

FND auto 18.01.2022

Jeli jsme na plné otáčky

Divize FND Auto byla v minulém roce nejživějším článkem celého holdingu FND. Prázdné půjčovny i mimo vrchol sezóny a nespočet najetých kilometrů jsme nečekali.

V předchozím roce bylo naším největším cílem obměnit vozový park za novější, kvalitnější a dostupnější vozy, na které je většina řidičů zvyklá, a to se nám i podařilo. Průměrné stáří aktuálně nabízených vozů je čtyři roky a méně. Navýšili jsme také počet nabízených vozů na všech půjčovnách průměrně o 50 %.

Dále jsme otevřeli v pořadí již třetí pobočku, která si podmanila metropoli Olomouckého kraje. Na ostatních pobočkách v Brně a Jihlavě jsme výrazně posílili jejich prezentaci díky billboardům, bannerům, osvětlení a zpříjemnili jsme interiéry půjčoven pro setkávání s klienty.

V online světě jsme také nelenili. Doposud se pravidelně snažíme s našimi klienty a příznivci udržovat kontakt na sociálních sítích a na webových stránkách jsme zpřehlednili nabídku našich vozů.

Přes hlavní sezónu (květen-září) jsme jeli na plné otáčky. Měli jsme úplně vyprázdněné půjčovny a neustále přicházely poptávky na další vozy.

Věřím, že tento rok bude ještě silnějším, protože pro vás stále hledáme a zajišťujeme další kvalitnější vozy a zvyšujeme úroveň klientského servisu.

Autor: Rudolf Králík

Nachytřete se

Nové články

benefits backgound
BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Všechny starosti s autem jdou za námi.


Vy si užívejte!

RYCHLOST

RYCHLOST

Potřebujete auto rychle? Na týden nebo na rok?


Můžete ho mít už zítra!

SPOLEHLIVOST

SPOLEHLIVOST

Při poruše se na nás můžete spolehnout.


Náhradní auto i servis.

TRANSPARENTNOST

TRANSPARENTNOST

Přehledné smlouvy s jasně definovanými parametry.


Nic neskrýváme.

VOLNOST

VOLNOST

Auto si půjčíte a vrátíte tam, kde potřebujete.


Jsme v sedmi městech.