blog

Koně do Pardubic patří!

FND auto 20.02.2023

Koně do Pardubic patří!

Jednou za rok se do Pardubic sjedou koně z různých končin, aby poměřili svoje síly. Přijedou, utíkají, odjedou. Nám to přišlo trochu škoda. A protože máme koně rádi, rozhodli jsme se je přivézt nastálo. Nejsou to sice koně závodní, ale bezpečně Vás odvezou kam potřebujete. Koně zkrátka do Pardubic patří. I ty pod kapotou. A tak v Pardubicích FND auto otevřelo novou autopůjčovnu!

Moderní auta s prvotřídním servisem, skvělou výbavou, povinným ručením a dálniční známkou. Kdo by o to nestál? Vozů máme spoustu a vybrat si může opravdu každý. I z rozšířené nabídky služeb. Co nabízíme?

Krátkodobý a dlouhodobý pronájem

Přijdete, vyberete vůz a za 10 minut odjíždíte. Tak snadné a pohodlné to ve FND auto je. Ať už potřebujete auto jen na pár hodin, nebo na několik měsíců, u nás dobře pochodíte.

Dlouhodobý pronájem s odkupem

Není nutné si brát hned leasing a splácet půjčku s vysokými úroky. U nás si auto pronajmete a každá měsíční splátka pronájmu je i splátkou vašeho vozu. Poslední splátkou pak doplatíte předem smluvenou částku a auto už Vám říká „Pane“.

FND Mobilita

Toto je jeden z nejlepších autoprogramů na trhu. Proč? Protože máte k dispozici auto na 3 roky, jen za pár stovek měsíčně. Dejme tomu, že byste chtěli auto cca 3 roky staré s plným servisem, dálniční známkou, povinným ručením a sezónními pneumatikami v ceně. Běžně by Vás takové auto vyšlo na hodně peněz. U nás jej můžete mít na 3 roky za 15% z prodejní ceny vozu + DPH. V přepočtu to pak měsíčně vychází např. na 1500,-Kč. Takové podmínky se pak s leasingem nedají srovnat.

Nákup autopujčovného

S FND auto můžete dokonce i vydělávat. Poskytnete nám úvěr, za který koupíme auto, které pak bude vydělávat v autopůjčovnách. Měsíčně Vám pak posíláme výši splátek na umoření úvěru a k tomu výnos z autopůjčovného. Program sjednáváme na 36 měsíců a po jeho skončení Vám doplatíme zbytek úvěru. Po skončení jste tak opět bez dluhu a ještě jste vydělali.

To není všechno. Výdělek nemusí jít jen přes úvěr. Pokud máte volné auto v dobrém stavu, můžete jej poskytnout naší autopůjčovně a my Vám pak budeme platit, za využívání Vašeho auta.

 

FND auto má opravdu hodně co nabídnout. Teď jsme otevřeli pobočku v Pardubicích a příště to může být třeba Vaše město. Těšíme se na Vaši návštěvu.

 

Autor: FND auto

Nachytřete se

Nové články

benefits backgound
BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Všechny starosti s autem jdou za námi.


Vy si užívejte!

RYCHLOST

RYCHLOST

Potřebujete auto rychle? Na týden nebo na rok?


Můžete ho mít už zítra!

SPOLEHLIVOST

SPOLEHLIVOST

Při poruše se na nás můžete spolehnout.


Náhradní auto i servis.

TRANSPARENTNOST

TRANSPARENTNOST

Přehledné smlouvy s jasně definovanými parametry.


Nic neskrýváme.

VOLNOST

VOLNOST

Auto si půjčíte a vrátíte tam, kde potřebujete.


Jsme v sedmi městech.