blog

Aktuální provoz autopůjčoven je v režimu výdejen objednaných vozů

FND auto 11.03.2021

Aktuální provoz autopůjčoven je v režimu výdejen objednaných vozů

Chtěli bychom vám dát na vědomí, že respektujeme vydaná opatření, v praxi je aplikujeme a dbáme na vaši bezpečnost, i bezpečnost našich zaměstnanců.

Jak probíhá rezervace a výdej vozu
Jde nám především o vaši bezpečnost. Proto uvádíme změnu, ve které jedeme v režimu výdejen objednaných vozů. Vůz si vyberete na našich internetových stránkách, rezervujete si ho přes web nebo telefonicky, a na zvolené autopůjčovně pro vás bude připraveno k vyzvednutí, a to v naší standardní otevírací době: Po - Pá: 8 - 12 / 13 - 17 So - Ne: Zavřeno. Čas výdeje vozu se s vámi snažíme vždy domlouvat s dostatečnou rezervou, abyste se při výdeji nepotkali s ostatními zákazníky.

Vratnou kauci hradíte nově platební kartou
Dříve u nás bylo možné vratnou kauci hradit pouze hotově. I v tomto ohledu myslíme na vaši bezpečnost a pohodlí. Nově jsme na našich pobočkách zavedli možnost platby vratné zálohy za rezervaci vozu platební kartou.

Přijali jsme vydaná hygienická opatření
Při výdeji vozidel se s vámi maximálně snažíme dodržovat daný odstup a naše vozy i pobočky pravidelně dezinfikujeme. Půjčovny jsme vybavili dezinfekcí, která je vám k dispozici, a obsluhu ochrannými pomůckami a respirátory typu FFP2.

Vyhněte se dopravě do zaměstnání přeplněnou veřejnou dopravou, kde je zvýšené riziko nákazy. Dbejte na svou bezpečnost i bezpečnost ostatních. Rezervujte si některý z našich vozů a dopravujte se bezpečně do zaměstnání.

CHCI REZERVOVAT VŮZ

Nachytřete se

Nové články

benefits backgound
BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Všechny starosti s autem jdou za námi.


Vy si užívejte!

RYCHLOST

RYCHLOST

Potřebujete auto rychle? Na týden nebo na rok?


Můžete ho mít už zítra!

SPOLEHLIVOST

SPOLEHLIVOST

Při poruše se na nás můžete spolehnout.


Náhradní auto i servis.

TRANSPARENTNOST

TRANSPARENTNOST

Přehledné smlouvy s jasně definovanými parametry.


Nic neskrýváme.

VOLNOST

VOLNOST

Auto si půjčíte a vrátíte tam, kde potřebujete.


Jsme v sedmi městech.