blog

Kam vyrazit na letní prázdniny?

FND auto 07.07.2022

Kam vyrazit na letní prázdniny?

Nejoblíbenějším dopravním prostředkem, kterým se dá vyrazit na dovolenou, je pro většinu Čechů automobil. Víte proč? Můžete kdekoliv a kdykoliv zastavit, kochat se okolní krajinou a především je to mnohem pohodlnější než cestovat autobusem nebo jinou hromadnou dopravou. Také dojedete přímo k ubytování a z domova můžete vyrazit kdykoliv podle vašich potřeb.

Víte jaké auto zvolit na dovolenou? V dnešní době většina z nás preferuje, aby auto mělo co nejmenší spotřebu. Druhé kritérium pro dobře zvolený vůz je velký úložný prostor. A nesmíme především zapomenout na bezpečnost. 

V našich autopůjčovnách vám odborníci rádi poradí, které auto zvolit na vaši vysněnou dovolenou. Půjčení auta ovšem nenechávejte na poslední chvíli, protože zejména v letním období jsou naše autopůjčovny hodně vytížené. Jestliže chcete mít jistotu, naplánujte si vše dostatečně dopředu.

Pojďme se tedy podívat na pár tipů, kam vyrazit za hranice.

Wolfgangsee

Pokud upřednostňujete turistiku, určitě se zajeďte podívat k jezeru Wolfgangsee. Kolem jezera je na výběr nespočetné množství ubytování. Určitě oceníte i historickou zubačku na vrchol hory Wolfgangsee Schafberg. Dále jsou tu desítky kilometrů upravených a dobře značených turistických stezek a cyklostezek. Jestliže jste milovníky kempování, oceníte v našich autopůjčovnách značku Škoda Kodiaq, která potěší zejména velkým úložným prostorem, automatickou převodovkou a pohonem všech kol. 

Budapešť

Pro milovníky velkoměst doporučujeme výlet do Budapešti. Tohle město vás rozhodně dostane!
Honosný parlament, historické lázně, skryté restaurace a kavárny i mnoho skvělého jídla. Nejkrásnější fotky pořídíte na Rybářské baště, ze které je vidět na řeku i majestátní budapešťský parlament. Do města si vyberte oblíbený vůz Škoda Rapid

Francouzská riviéra

Nevíte kam letos k moři? Co třeba místo Chorvatska zvolit Francouzskou riviéru, která patří mezi nejznámější rekreační oblasti jižní Francie. Čeká na vás žhavé slunce, písčité pláže a azurové moře. Je to ideální místo, kde strávit letní dovolenou. Půjčte si k moři auto s větším úložným prostorem jako je například Volkswagen Tiguan, které je možné si vypůjčit na naší pobočce v Jihlavě.

 

Autor: FND Auto

Nachytřete se

Nové články

benefits backgound
BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Všechny starosti s autem jdou za námi.


Vy si užívejte!

RYCHLOST

RYCHLOST

Potřebujete auto rychle? Na týden nebo na rok?


Můžete ho mít už zítra!

SPOLEHLIVOST

SPOLEHLIVOST

Při poruše se na nás můžete spolehnout.


Náhradní auto i servis.

TRANSPARENTNOST

TRANSPARENTNOST

Přehledné smlouvy s jasně definovanými parametry.


Nic neskrýváme.

VOLNOST

VOLNOST

Auto si půjčíte a vrátíte tam, kde potřebujete.


Jsme v sedmi městech.