blog

Nová pobočka v Prostějově

FND auto 15.12.2022

Nová pobočka v Prostějově

Nejspíš jste zaznamenali, že v Olomouci funguje naše autopůjčovna úspěšně už několik let. Ale možná nevíte, že kousek vedle v Prostějově si od nás můžete půjčit auto také. A aby toho nebylo málo, v Prostějově jsme zároveň s autopůjčovnou otevřeli i náš první vlastní autoservis.

Na adrese Kostelecká 363/39 se v listopadu děly věci. Nový opěrný bod FND Auto otevřel svoje brány a běží na plné obrátky. Prostory sice ještě nejsou zcela v našich barvách, ale služby zde dostanete stejně kvalitní, jako na kterékoliv jiné FND pobočce. A co se týká nového kabátu… Už na něm pracujeme a brzy se dočkáte nové podoby.

Prostějov, město kruhových objezdů

Prostějov se někdy nazývá „městem kruhových objezdů“. A pokud se tam vydáte, asi velmi záhy pochopíte proč. Kruhové objezdy si v Prostějově opravdu oblíbili. A proč? Protože takovýto typ křižovatek zklidňuje dopravu a zvyšuje plynulost průjezdu městem. Najdou se i odpůrci této myšlenky, ale odborné studie a vlastní zkušenost dává za pravdu spíš kruhovým objezdům. My z FND Auto jsme Prostějovem projížděli už tolikrát a v různých denních dobách, že můžeme zodpovědně říct, že doprava je tam vesměs skutečně plynulá.

Když spojíte celkem dobrou průjezdnost městem a rovný okolní kraj, vychází Prostějovsko jako oblast pro řízení jako stvořená. Nemusíte se vůbec bát vyrazit na silnice. A pro případy, kdy nemáte dostupné svoje vozidlo, nabízí naše nová pobočka dobré řešení. Půjčit si auto je u nás opravdu snadné. Všechny formality jsme většinou schopni vyřešit do 10 minut a můžete vesele drandit. Zakládáme si na tom, že jsou naše auta v perfektním technickém stavu a v přiměřeném stáří, aby nabídly dostatečný komfort a byly pro své uživatele reprezentativní.

První FND autoservis

S Olomoucí hned vedle máme na Hané už druhé zastoupení. Ovšem Prostějov kromě autopůjčovny a všech našich služeb nabízí ještě jednu přidanou hodnotu. Máme zde náš vlastní autoservis. Kromě toho, že prohlédneme a opravíme váš vlastní vůz, stačí udělat pár kroků a rovnou si na nezbytně nutnou dobu, kdy se budeme starat o vašeho miláčka, půjčit vůz. Ideální varianta, pokud potřebujete být stále mobilní. Obvykle, když dáte auto do servisu, musíte utíkat na autobus, nebo pokračovat pěšky. V Prostějově nemusíte.

Jsme rádi, že se můžeme rozrůstat a nabízet tak svoje služby stále více lidem. Bez přestávky pracujeme na tom, jak naše služby zlepšit a zůstat na špici v kvalitě mezi autopůjčovnami. Krátkodobý i dlouhodobý pronájem, pronájem s odkupem a vlajková loď naší společnosti – FND Mobilita. To všechno jsou služby, které můžete nově v Prostějově vyzkoušet. Těšíme se na vaši návštěvu.

 

Autor: FND auto

Nachytřete se

Nové články

benefits backgound
BEZSTAROSTNOST

BEZSTAROSTNOST

Všechny starosti s autem jdou za námi.


Vy si užívejte!

RYCHLOST

RYCHLOST

Potřebujete auto rychle? Na týden nebo na rok?


Můžete ho mít už zítra!

SPOLEHLIVOST

SPOLEHLIVOST

Při poruše se na nás můžete spolehnout.


Náhradní auto i servis.

TRANSPARENTNOST

TRANSPARENTNOST

Přehledné smlouvy s jasně definovanými parametry.


Nic neskrýváme.

VOLNOST

VOLNOST

Auto si půjčíte a vrátíte tam, kde potřebujete.


Jsme v sedmi městech.